Ortakent İlkokulu
Ortaköy Köyü / Doğubayazıt / AĞRI

VİZYON

VİZYONUMUZ: ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNİ GERÇEKLEŞTİREREK, TEKNOLOJİYİ KULLANAN,AYRICALIKLI VE MUTLU BİR OKUL TOPLUMU OLMAKTIR.

MİSYON

MİSYONUMUZ; TÜRK MİLLİ EĞİTİM AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANMIŞ,TOPLUMA UYUMLU,ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMESİ İLK ÖNCELİĞİMİZDİR. ÖĞRENCİLERİMİZ BÜTÜN ÇALIŞMALARIMIZIN ODAK NOKTASIDIR.PERSONELİMİZ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISINI ARTIRMAK İÇİN KARŞILIKLI OLARAK SORUMLULUK ALIR VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIRIZ.BİZLER BİRBİRİMİZİ VE ÖĞRENCİMİZİ AYRI BİRER DÜNYA OLARAK GÖRÜR,BİRBİRİMİZE SAYGI DUYAR KORUR, GÖZETİRİZ. İNANIYORUZ Kİ MUTLU BİR GELECEK YARINLARIMIZIN EMANETÇİSİ ÇOCUKLARIMIZIN GÜZEL YETİŞTİRİLMESİYLE MÜMKÜN.

.

Normal

08.30-14.30

KALORİFERLİ

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojmanımız 1+1 odalı.Okulun kaloriferi aynı zamanda lojmanı da ısıtıyor fakat ekim kasim aylarında gece kalorifer yanmadığı için bu aylarda akşam sobayı yakmadan ısınmak mümkün değil. kullanacak kişinin abonelik alıp elektrik bağlatması gerekmektedir.

Uydu İnternet (VSAT)

ilçe merkezine 32 km